Vodatent

Vanaf 2021 beschikken wij over drie 6 persoonstenten en één 4 persoonstent.    WILT U VOOR VANDAAG EEN TENT BOEKEN? BEL OF MAIL VOOR BESCHIKBAARHEID

Deze safaritent voor 4 personen is volledig ingericht en heeft een leefoppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent. Net als de safaritent voor 6 personen kan de voorkant volledig open en dit is zeker met mooi weer erg prettig. Een mooie bijkomstigheid is het mooie terras met luifel waardoor je met iets minder weer toch lekker buiten kunt zitten.

Gezellig buiten koken, dat kan! De keuken in deze sfeervol ingerichte safaritent voor 4 personen is mobiel en kan bij mooi weer heerlijk op het terras gezet worden. Zo kun je lekker binnen of buiten koken op een 4-pits thermisch beveiligd gastoestel. In het keukenkastje staat al servies en alles wat je nodig hebt om al het lekkers ook te nuttigen. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat, een waterkoker en een jerrycan om vers water te halen. Verder is er een kacheltje aanwezig, elektriciteit en verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel

In de safaritent voor 4 personen zijn 2 slaapcabines aanwezig. Eén is voorzien van tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staat een stapelbed.

©Vodatent

Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee stapelbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (140×200 cm).  

In de safaritent voor 6 personen staat een keuken op wielen die eenvoudig naar buiten te verplaatsen is, zodat er bij mooi weer lekker buiten gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken.

Er zijn geen sanitaire voorzieningen in de safaritenten en er is geen stromend water aanwezig. Standaard staat er in de safaritent een jerrycan om vers water te halen. Uiteraard is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder is er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig.

©Vodatent